Rólunk

A mai világban az Internetnek és a sok száz on-line foglalási felületnek köszönhetően szinte minden utazás megszervezhető önállóan, és sokan élnek is a lehetőséggel. Utazási irodaként nehéz is ezzel versenyezni, mi mégis úgy gondoljuk, hogy van igény és kereslet szakemberek által összeállított utazási ajánlatokra, utazások megszervezésére. A megbízhatóság és a bizalom mellett további érvek miatt is döntöttek mellettünk vendégeink:

  • idő: az igények ismeretében irodánk a legmegfelelőbb, testre szabott ajánlatot készíti el, így nem kell órákat tölteni az Interneten a különböző lehetőségek keresgélésével, összehasonlításával.
  • garantált minőség: irodánk megbízható, a szolgáltatásaikért garanciát vállaló partnerekkel dolgozik.  
  • ár-érték arány: nem mindig a legolcsóbb a legjobb! Igyekszünk a vendégeink utazásra szánt keretéből a lehető legjobbat kihozni, ami nem mehet a minőség rovására. 
  • rugalmasság:  nagyon fontosnak tartjuk, hogy utasaink elégedetten térjenek haza és  vendégeinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, így az utazásokat testre szabottan, minden részletre figyelmet fordítva állítjuk össze.
  • tapasztalat: hosszú évek alatt az utazási és rendezvényszervezési szolgáltatások (csoportos és egyéni utazások, céges utaztatások, incentive utak, szakmai utak, konferenciák,  sport rendezvények ) legváltozatosabb területein összegyűjtött tapasztalatokkal, rutinnal, kapcsolatrendszerrel törekszünk a maximumra.