Kövess bennünket:
 

F1 Singapore

SZINGAPÚR F-1


2019. szeptember 19 – 25.
Egyéni ajánlat (4 éjszaka)

 

 

 

A F-1 versenyek egyedüli “éjszakai” versenye, amit az egyenlítői éghajlat miatt tettek késői időpontra. Monaco-hoz hasonlóan a verseny itt is a város utcáin zajlik, nem egy elkülönített versenypályán.
Padang lelátók: A híres 10-es kanyartól balra található lelátók, ahonnan látványos rálátás nyílik a kanyarból kibukkanó, majd 275 km/órás sebességre felkapcsoló autókra. a gyorsasággal elhaladó autókra. A szurkolók a 4-es zóna területére léphetnek be ezzel a típusú jeggyel, ahol artisták és nemzetközi fellépők szórakoztatják majd a közönséget, valamint a népszerű Dockside területén különböző étkezési lehetőség áll rendelkezésre.

 

 

 

Utazás: Emirates, vagy Qatar Airways járatokkal, egy átszállással (BUD-DXB, vagy DOH)
A részvételi díj egyénileg kalkulált repülőjegy árat tartalmaz, ami időközben emelkedhet.


Szállás: 4 éjszaka szállás kétágyas szobákban, büfé reggelivel.

 


Transzfer: repülőtér – szálloda – repülőtér között.

 


Program: félnapos angol nyelvű buszos városnézés: indiai és kínai negyed, Merlion és Botanikus Kert (orchidea különlegességekkel) megetkintésével. Transzfer Sentosa szigetre és belépő a világ egyik legnagyobb tengeri akváriumába, ahol több mint 10.000 élőlény látható (többek között óriás ördögráják, pörölyfejű cápák), majd a 37 m magas Merlion szobor is megtekintésre kerül. Egyénileg visszautazás a szállodába.
Belépő: Padang lelátúra szóló ülőhely 3 napos hétvégi, vagy csak vasárnapi bérlettel.

 

Min. 2 főtől

 

 Részvételi díjfő  3 napos bérlettel  Vasárnapi belépővel
 Grand Pacific Hotel ***+   367.900 Ft + repülőjegy
  195.000 Ft/tól
 336.900 Ft + repülőjegy
 195.000 Ft/tól
 Grand Pacific Orhard ****+   397.500 Ft + repülőjegy
  195.000 Ft/tól

 366.500 Ft + repülőjegy
 195.000 Ft/tól

 

 

Grand Pacific***+: Szingapúr belvárosában, a versenypályáktól gyalogos távolságban fekvő jó minőségű középkategóriás hotel, közel a legendás Raffles szállodához.

 


Grand Park Orchard****+: a város szívében, a nyüzsgő Orchard Road-on fekvő első osztályú hotel áruházak, vásárló központok tőszomszédságában.